15 th Seminar of The LIBER Architecture Group

Sinds deze week is het mogelijk om je in te schrijven voor het 15 th Seminar of The LIBER Architecture Group dat in april 2010 in Madrid plaatsvindt. Het thema van het symposium is Fit for what purpose? Planning libraries for the users of the future.

Op 12 en 13 april zijn er werkbezoeken naar onder andere de bibliotheek UNED University Library (Universidad Nacional de Educación a Distancia) en de Biblioteca Pública de Guadalajara.

Op 14 april start het symposium. Het programma vind je hier.

En dan op 17 april is er nog een bezoek aan Toledo, als je daar zin in hebt natuurlijk.

Als je mee wilt met de werkbezoeken en aanwezig bent bij het symposium betaal je 350 euro. Als je met meer mensen van dezelfde organisatie komt betalen de tweede, derde, etc. deelnemers minder voor het symposium.  Het bezoek aan Toledo kost 70 euro en is zoals gezegd optioneel. Inschrijven voor 1 februari geeft korting.

liber

Het programma ziet er goed uit en ik ben erbij. Maar dat komt vooral omdat ik sinds dit jaar als vertegenwoordiger vanuit Nederland in de programmacommissie zit.

2 thoughts on “15 th Seminar of The LIBER Architecture Group”

  1. Programma ziet er inderdaad leuk en interessant uit, misschien moet ik maar rechtstreeks vanuit Maastricht door naar Madrid 😉

  2. @Keesch,

    lijkt mij erg gezellig! Wilma komt ook 🙂 Enne laat nog even weten hoe je te bereiken in het Maastrichtse, we willen graag nog een keer langskomen.

    M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com