Bijeenkomstenserie: vertrouwen 2.0

Op donderdag 9 oktober aanstaande organiseert ECP een bijeenkomst die valt binnen een serie van bijeenkomsten rondom het thema vertrouwen 2.0. Deze bijeenkomst, met de titel Convergentie, creativiteit en copyright, wordt gehouden in Den Haag (Eden Babylon) en start om 13.00 uur.

In de nieuwsbrief die ik vandaag ontving staat:

Convergentie en ‘web 2.0’-achtige omgevingen bieden tal van kansen voor bedrijven en consumenten om creatieve werken te maken en te delen.

De gevestigde content-aanbieders kunnen via de ‘long tail’ meer films en muziek distribueren aan een breder publiek, terwijl de ‘prosument’ dankzij web 2.0 toepassingen zelf zijn ‘user generated content’ kan aanbieden aan de wereld. Maar deze ontwikkelingen verlopen niet zonder slag of stoot: piraterij en illegaal downloaden vormen een serieuze bedreiging voor de contentindustrie. Terwijl de roep om steeds strengere handhaving de positie van de consument bedreigt.

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden vind je hier. Deelname is gratis.

4 thoughts on “Bijeenkomstenserie: vertrouwen 2.0”

  1. @ Ewout,

    dank je wel voor te tip. Viraal effect of gewoon toeval. Wel balen voor de organisatie als je ontdekt dat een ander op dezelfde dag met zo ongeveer hetzelfde onderwerp iets organiseert. Aardig verschil is de prijs, gratis of bijna 700 euro. Waarom zijn dit soort bijeenkomsten altijd zo prijzig?

    M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com