Bijna zover

Nog twee nachtjes slapen en dan is het weer zover: Computers in Libraries in Washington. Dit keer ga ik niet alleen en dat is wel gezellig. Maar eerst morgen naar Utrecht naar de E-merge Toogdag. Ik vind het wel een vreemde titel, een toogdag, maar het programma ziet er interessant uit. ‘s Morgens mag ik Willem van Valkenburg helpen bij de posterpresentatie van de onderwijs-repository en ‘s middags mag ik meedenken over toekomstige projecten. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan, ik ben tenslotte een vreemde (bieb)eend in de bijt.

Maar nog even terug naar CIL en de voorbereidingen. Vanmiddag was ik even op bezoek bij de “mannen van DOK” om een dvd en enkele t-shirts op te halen (ik mag op CIL eentje aan om reclame te maken en ja Gerard voor jou heb ik er ook een meegenomen!). Jenny Levine en Michael Stephens hebben hier al over geschreven; de documentaire die Jaap en Erik hebben gemaakt over games in de bieb. Om de spullen op de halen moest ik naar het nieuwe gebouw dat DOK in mei zal openen en het ziet er onwijs mooi uit (ook al moet er nog veel gebeuren). Het was ook leuk om Eppo (de directeur van DOK) weer even te ontmoeten. Met een tas vol spullen keerde ik terug op de TU. Visitekaartjes meenemen, e-ticket printen en op weg naar huis. En dan nog twee nachtjes slapen….. Washington here I come!!

Opdrachten die ik heb meegekregen:
– deel wiki-buttons uit (daarover meer in andere post)
– deel t-shirts uit en geef dvd aan Jenny
– drink koffie met Meredith Farkas en koop haar boek
– verzamel informatie over RFID
– verzamel informatie over Primo en spreek met bibliotheken die het al gebruiken (als developers)
– verzamel informatie over nieuwe trends
– geniet!!

(als het nu op dit blog een beetje stil is volgende week, dan is er geen wifi in het hotel en komt mijn verslag in de week erna)

6 thoughts on “Bijna zover”

 1. Have fun en doe je best met de opdrachten. Ik ben overigens geïnteresseerd in zo’n button.

  Cheers,
  Danniëlle

 2. Een t-shirt, gedokt door DOK! Mooi, heb ik -op de heenweg in ieder geval- nét wat meer ruimte in mijn koffer voor die berg kabels, stekkers en bliepende gadgets. Kan natuurlijk ook een extra boekje meenemen.. 🙂

 3. @ Pierre,

  de mall heb ik vorig jaar uitgebreid bezocht maar de beeldentuin staat zeker nog op mijn lijstje (ook fijn dat alle musea in Washington die daar te vinden zijn gratis toegankelijk zijn). Ik wil in ieder geval even naar de dierentuin – ook gratis 🙂

  Ships, de treinen ook weer. Misschien toch vanavond al naar Schiphol, ben ik er zeker weten eerder dan Gerard *haha*

  @ Danielle,

  button komt, maar duurt even – heb geduld 🙂

  @ Gerard,

  t-shirt stop ik in mijn koffer dus die krijg je op zondag. Zie je morgen. Niet verslapen hoor!!

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com