Computers in Libraries – Before Day 1

toys.jpgVandaag nog even een vrije dag voordat morgen het geweld begint. Ondanks de regen duurfden Gerard en ik het toch aan om de stad in te gaan. Wij begonnen onze wandeling bij het Lincoln Memorial om vervolgens langs de vijver naar het Washington Momument te gaan om daarna heel snel een museum in te duiken om op te drogen (na een dag wandelen, opdrogen en verder wandelen zijn ‘s avonds na het eten mijn jas en trui nog steeds nat).

In het National Museum of Natural History is het enorm druk en staat er een megalange rij bij de edelstenen. Gerard en ik willen hier niet op wachten en wandelen naar het volgende museum – National Gallery of Art. Erg mooie schilderijen (oud en nieuw). En ik weet niet wat het is maar ik vind het vaak gewoon het allerleukste in het winkeltje. Dus ook dit keer. Ik heb mij ingehouden en niet de toys gekocht die in de vitrine tentoongesteld waren. Maar het kostte wel moeite.

Na het museum naar het Witte Huis gewandeld en via Dupont Circle (Revolution thee kopen) terug naar de metro richting hotel. Bij het metrostation bij het hotel is een groot winkelcentrum waar wij nog even wilden winkelen. Helaas, op zondag is alles gesloten (behalve de drugstore waar ik een roze drankje heb gekocht). Op weg naar het hotel kwamen wij langs Chili’s waar wij even hebben gegeten. Inmiddels zien wij verschillende CIL mensen lopen (herkenbaar door de badge die zij dragen) en komen wij ook blogger Chad Boeninger (Library Voice) tegen. Chad heb ik vorig jaar leren kennen dus even kort hoi zeggen en door naar het hotel om op te warmen. Inmiddels is het hard gaan waaien en op de televisie zie ik schokkende beelden van de weersomstandigheden in New York.

Ik ga maar slapen, morgen vroeg op om met Meredith Farkas thee te drinken voordat de eerste keynote om 9 uur begint. Ik ben enorm benieuwd hoe de lezingen zijn en wil goed uitgerust zijn om maar niets te hoeven missen.

4 thoughts on “Computers in Libraries – Before Day 1”

  1. Heb je nog genoeg droge T shirts? We hunkeren naar foto’s spannend nieuws als je terug komt.

  2. @ Erik,

    t-shirts genoeg, degene aan wie ik er een heb gegeven zijn er erg blij mee. Zal hen vragen een foto te maken als zij hem aan hebben en deze op Flickr te plaatsen. Meteen weer reclame šŸ™‚

    M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com