Dallas dag 1/2Dallas Convention Center

Originally uploaded by moqub.

(op zondag geschreven, op maandag gepost)

Deze week wordt mijn blog niet alleen gebruikt voor het laatste nieuws dat ik hoor en zie op Educause maar ook voor mijn reisverslag. Dus een beetje leuk naast serieus.

Gister heb ik de hele dag gereisd. Volgens mij ben ik bijna 24 uur op geweest maar nog geen last van een slaapgebrek of omvallen van de slaap. Om 9 uur ‘s avonds kwamen wij in het hotel aan en wilden nog iets eten. Toen ik samen met vrouwelijke mede-educause-ganger naar een restaurant 400 meter verder op wilde lopen kwam er iemand hard achter ons aan rennen. Het was toch echt niet de bedoeling dat wij vrouwen, alleen in het donker, gingen wandelen. Nee, we moesten met het hotelbusje gebracht en gehaald worden…. Tsja en dat doe je dan maar. Levensgevaarlijke buurt daar rond het hotel, veel dronken chauffeurs en net die avond een belangrijke sportwedstrijd. Tijdens het wachten op een tafel bij Chilis schoven twee andere (mannelijke) educausegangers aan en toen durfden wij terug wel te wandelen. Het was tenslotte maar 400 meter.


Vandaag een stadsrondrit per bus gemaakt. Belangrijk in Dallas is de plaats waar Kennedy is neergeschoten dus daar hebben wij lang bij stilgestaan. Nog wat andere dingen bekeken, een typisch Texaanse lunch gehad en ingeschreven bij Educause. Fijn want anders had ik morgen in de rij moeten staan. Maar alles is goed geregeld, je meldt je aan bij een computer, vult je achternaam in en krijgt een nummer van een desk. Daar naartoe lopen en zij weten al dat je komt dus je tas met materiaal en badge ligt al klaar. Om 2 uur werd ik opgehaald door mijn nicht Laurie die mij de hele middag heeft rondgereden. Ik had de adressen, zij de auto met tomtom. Vijf comicstores gevonden en een aantal verkochten designer toys – ik heb mij niet ingehouden, zeker niet bij de 8” dunnys die in Nederland moeilijk te koop zijn.

Om 7 uur met mijn groepje afgesproken om te gaan eten. Van Laurie had ik een adresje gekregen waar een live band speelt en linedancing niet raar is en waar vlees in groot formaat en zeer groot formaat te verkrijgen is. Een gezellige avond was het gevolg. Inmiddels is het bijna middernacht en moet ik gaan slapen. Morgen begint om half 9 de preconference over Social Software. Meer foto’s volgen binnenkort (de internetverbinding vliegt er nog al eens uit).

5 thoughts on “Dallas dag 1/2”

 1. @ Danielle,

  tuurlijk! Ga vanavond op het grote Educause feest weer een poging wagen 🙂

  M.

 2. Kijk een TomTom in de USA dat horen we thuis graag!!!
  Veel plezier daar.

 3. @ Pierre,

  dat lijkt mij geen goed plan. Zal wel mijn nieuw gekochte cowboylaarzen aantrekken en showen 😀

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com