E-merge Three of a Kind

Op 31 januari was ik ook al bij een E-merge Three of a Kind dag in Utrecht. Toen kon ik alleen bij het middagprogramma aanwezig zijn en spraken wij met de projectleiders over de verschillende E-merge projecten, waarvan UGame – ULearn er een is. Morgen is er weer een Three of a Kind en dan mag ik een korte presentatie geven over het gamingproject en dan met name over het managen van serious gaming projecten.

Tussen 10.00 en 12.30 uur presenteren vier gameprojecten zich kort waarna wij onder leiding van Igor Mayer gaan discussieren over de do’s en don’ts van gameontwikkeling binnen onderwijsinstellingen.

Nu moet ik eerlijk zeggen dat de game die UGame – ULearn laat ontwikkelen naar mijn idee geen serious game is en daarnaast zijn wij twee bibliotheken en geen onderwijsinstellingen (of wel als je de TU Delft meerekend). Toch denk ik dat wij morgen veel van elkaar kunnen leren en ben dus heel benieuwd naar hoe de dag zal zijn. Uiteraard zal ik een kort verslag schrijven als het eenmaal over is. Later dus meer.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com