Een beetje reclame

Volgende week zaterdag vertrek ik naar Dallas om in de week die er op volgt me te laten overladen door informatie op Educause. Ik heb alle lezingen die worden gegeven doorgenomen en een keuze gemaakt, nouja ik heb alles aangevinkt wat mij interessant lijkt.

Voor deze trip, die ook wel Edutrip wordt genoemd zijn twee belangrijke sites voor de thuisblijvers. Een wiki waar alle verslagen online op verschijnen en een blog, die wordt volgeschreven door Gerard Dümmer.

En voor hen die liever van papier lezen zal SURF, net als ieder jaar, een boekje uitgeven (maar dat duurt nog wel even).

PS: ik twijfel heel erg of ik mijn Ibook wel of niet mee zal nemen (schijnen zalen vol pc’s aanwezig te zijn). Kan iemand mij vertellen hoe de Amerikaanse douane momenteel omgaat met laptops en of ik mijn maccie beter thuis kan laten?

4 thoughts on “Een beetje reclame”

 1. Dallas, ILI, OCN2006, hou je nog wel tijd over om aan werken toe te komen 😉
  Ik ben stik jaloers natuurlijk.

 2. Ha eindelijk het origineel gevonden.

  Net na het heathrow-debacel is mijn vriendin uit SF terugkomen met een macbook terug gevlogen. Dus volgens mij is het geen probleem.

  Mijn score: 2 van de 3. Alleen in Dallas ben ik niet te vinden. Potverdomme. 😀

 3. @ Dappere Bas,

  moest even denken over origineel, maar ik snap hem! Dus als ik het goed begrijp zie ik jou in Londen en Amsterdam/Utrecht? Gezellig hoor!

  Ben er achter dat mijn reisverzekering mijn laptop vergoed als er iets mee gebeurd dus denk nu heel erg om hem lekker wel mee te nemen 😎

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com