Experiment

De vaste lezer van dit blog weet het al, ik hou van een experiment als ik ergens een presentatie moet geven. Vorig jaar nog riep ik deelnemers via mijn blog op om in het commentaarveld te vertellen wat zij wilden horen tijdens de lezing. Dit keer heb ik het anders gedaan.

Vrijdag geef ik een presentatie over Library 2.0 en tagging op de themamiddag van Stroomt. Via de organisatie heb ik de deelnemers gevraagd mij 5 tags te mailen waarmee zij zichzelf beschrijven. Ik heb het verder niet verduidelijkt. De tags kunnen daarom gaan over prive, werk of andere dingen. En jeetje wat een enthousiasme. De mails stroomden binnen en volgens mij heb ik van bijna iedereen vijf tags gekregen. De meesten in het Nederland, een enkele in het Engels. De meest voorkomende tag is enthousiast en nieuwsgierig. Ik ben ontzettend benieuwd naar de mensen achter de tags. Want eerlijk is eerlijk om sommige heb ik heel hard moeten lachen.

6 thoughts on “Experiment”

 1. @ WoW!ter,

  het verslag van mijn sessie zal bij Gerard vandaan moeten komen of bij andere bloggers in de zaal (als die er zijn). Van de overige sessies zal ik een heel mooi verslag schrijven 🙂

  Veel plezier vandaag bij IP!! En ja daar wil ik natuurlijk ook wel een verslag van zien.

  M.

 2. @ Danielle,
  heb het gedaan er tijdens de presentatie erbij gezegd dat het van een van mijn lezers moest 🙂

  @ Marina,
  doen! als je er iets aan hebt gewoon gebruiken. Het aantal tags viel mij reuze mee, bijna iedereen deed mee.

  @ Sybilla, WoW!ter,
  verslag is bijna klaar.

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com