Library 2.0 – Stroomt – themamiddag

Library 2.0 - Stroomt - themamiddag

Library 2.0 – Stroomt – themamiddag,
originally uploaded by moqub.

Gistermiddag was het dan eindelijk zover. De themamiddag over Library 2.0 in Sonnenborgh in Utrecht. Een leuke, kleine, intieme zaal waar, naar het schijnt, Einstein ooit ook les heeft gegeven. En ik had een slide van Einstein in mijn presentatie. Wat een toeval!

Mijn presentatie ging goed en er kwam een interessante discussie op gang. Sommige vragen/stellingen moest ik een beetje kort beantwoorden vanwege de tijd (waar ik mij overigens keurig aan had gehouden, ik was precies binnen een half uur klaar).

De foto’s die ik heb genomen staan op Flickr. Ik zit er over te denken om ook mijn presentatie hier als foto’s neer te zetten (heb dat anderen wel eens zien doen) maar vraag mij af of dat niet een beetje te overdreven is, hij staat tenslotte ook al bij Slideshare en op mijn blog.

Na de themamiddag ben ik gaan eten met Jan en Gerard en hebben wij leuk gepraat over de toekomst van de bibliotheek, de bibliotheekmensen en andere ontwikkelingen. Ik kende Jan alleen van naam dus het was fijn om hem eens in het echt te ontmoeten. Al met al een super dag dus!

One thought on “Library 2.0 – Stroomt – themamiddag”

  1. Het was een mooie dag, de tapas erg lekker en de ontmoeting een groot genoegen!

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com