PICNIC 07

Ik dacht het helemaal voor elkaar te hebben. Ik vraag een perskaart aan en ga naar PICNIC07. Deel 1, de perskaart lukte (vandaag kreeg ik daar een email over), deel 2, het ook echt gaan lukt niet.

En dat is balen. Of niet misschien? Want wat ga ik dan doen als ik niet naar PICNIC ga? Ik mag naar Logan in Utah, naar een Open Course Ware congres + Open Education Conference, samen met Willem van Valkenburg. En eenmaal daar blijven wij een weekje langer en gaan wij rondrijden en dingen bekijken.

Maar wat te doen met de perskaart? Ik heb aan de organisatie gevraagd om mijn collega TE deze mocht overnemen. En dat mocht! En daarmee waardeer ik de organisatie enorm. Want voor hetzelfde geld hadden zij gezegd, jammer maar helaas. Dus gaat TE naar PICNIC07 en gaat zij daar over schrijven op haar weblog. Ik hoop natuurlijk dat TE het ontzettend naar haar zin gaat hebben en dat zij mij er alles over verteld als ik terug ben uit de States. In ieder geval wens ik haar vanaf deze plek, heel veel plezier! (En misschien wil zij als gastschrijfster op mijn weblog ook iets vertellen over PICNIC).

4 thoughts on “PICNIC 07”

 1. @ WoW!ter,

  nou op mij hoef je niet jaloers te zijn hoor. De dagen beginnen vroeg, om 7 uur! En eindigen met een gezamelijk diner…. Dus lange dagen en het weer, het is er nu 31 graden, veel te heet dus. Nee, op mij hoef je niet jaloers te zijn.

  M.

 2. Hee,

  Ik zie je laatste vier posts nu pas (ddor gedonder met mysyndicaat.com). Wat een activiteiten! Geniet van je verblijf in the USA!

  En wanneer is Thecla nu precies op Picnic? Misschien kan ik haar nog even ontmoeten, we zijn er dan tenslotte ook!

 3. @ Edwin,

  dank je wel! Thecla gaat aanstaande vrijdag naar Picnic. Ik neem aan dat je weet wie zij is en dus hoi kunt zeggen als de mogelijkheid zich voordoet…

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com