Vreemd is het wel – maar het wilde gewoon niet

Normaal gesproken ben ik altijd heel snel met het posten van posts als ik naar een symposium ben geweest en dit keer wil het er maar niet van komen. Dit heeft een paar redenen.

Een ervan is techniek. Mijn weblog is deze week even stuk geweest toen ik de permalinks aanzette om zo de lezers die via een rss-feed binnenkomen geen wit scherm te geven. De andere technische reden heeft te maken met de internetverbinding tijdens het congres en in het hotel. Die tijdens het congres was bagger (vaak geen signaal of mogelijkheid om online te komen), de verbinding in het hotel was dusdanig instabiel dat ik er niet aan durfde om posts te schrijven en online te zetten. Ook heb ik een aantal keren geprobeerd om foto’s en video’s up te loaden en dat is ook een aantal keren mislukt. Je geeft dan snel op, zeker als je al 3x 100 beelden hebt getagged. Zonder foto’s en filmpjes geen leuke artikelen en dus bleef alles een beetje liggen. Daarnaast wilde ik dit jaar iets anders doen, meer de diepte in duiken en echte artikelen schrijven in plaats van opsommingen en samenvattingen van presentaties die ik had bijgewoond.

En dan kwam er nog bij dat de tijd omvloog. Veel gesprekken gevoerd met nieuwe mensen zoals Helene Blowers, Tony Tallent en Kathy Dempsey. Veel langer uit eten geweest dan voorgaande jaren, dus veel laat terug in het hotel en te moe om nog zinnige dingen te schrijven. En vandaag, vandaag ben ik met Gerard in New York gearriveerd en komt het schrijven er ook niet van. Wat ik denk is dat ik volgende week mijn artikelen klaar heb, met foto’s/filmpjes en bronvermeldingen. Nog even geduld dus. Ze komen er echt aan!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com