Was ik toch gewoon te laat…

Gister was ik bij de CWIS-bijeenkomst. Een enerverende dag met goede lezingen. Ik had alleen gisteravond geen zin om er over te schrijven, wilde er iets meer tijd voor nemen en in 1x een goed verhaal neerzetten. Pierre was al zo nieuwsgierig dat hij direct op zoek is gegaan naar blogs die over de dag hebben geschreven. De enige die tot nu heeft geschreven is Willem Karssenberg en dit levert hem leuke reclame op. Via de verzendlijst van CWIS wordt de aandacht op zijn blog gericht. Drie entries heeft hij al geschreven.

Ik denk dat mijn verslag dit weekend wel online komt. Dus nog even geduld. Daarna kunnen de sprekers egosurfen en weer een link bij de hits in Google optellen.

11 thoughts on “Was ik toch gewoon te laat…”

 1. Het moet niet veel gekker worden… Ik betrap mezelf erop (en dit vóórdat ik de post bij Pierre las) dat ik me schuldig voel als ik niet gelijk een dag later een berichtje online heb. En dat terwijl ik een blogger ben die eerst graag enkele dagen herkauwt over het gebodene! Ik moet nog steeds iets meer schrijven over het OU-seminar van 19 mei en de IP-lezing van 30 mei wacht ook nog op uitbreiding 😳 Het mag vanaf nu wel wat rustiger.

 2. Nou lukt het me alweer niet om een blozende smiley neer te zetten (en gisteren dacht ik nog dat het aan mij lag). 🙄

  ff nakijken?

 3. Ow, nu snap ik het pas van die groeten via Syb, jullie zaten gisteren weer gezellig met de maccies naast elkaar 🙂 En ik zat bij het IHOL congres en vroeg me af waarom ik niet een laptop (we hebben er zat in het KLC) mee had genomen 🙁 Alhoewel, dan was ik de enige geweest…

 4. Bedankt voor de reclame die ik ook hier krijg, maar daar was het mij echt niet om begonnen! Ik ben nu eenmaal iemand die de dingen het liefst gelijk van zich afschrijft omdat ik er anders mee bezig blijf. Een gedegener verslag waar langer over is nagedacht kan uiteraard veel beter zijn! Maar ja, we hebben inderdaad mensen als Pierre die zo snel mogelijk bediend willen worden:???:

 5. @ Willem,

  nee dat snap ik dat het je er niet om te doen was maar het is wel mooi meegenomen toch? 😉

  @ Danielle,

  Allebei geen Maccie mee, terwijl er voldoende voorzieningen waren (tafel, stopcontacten en wifi). Volgende keer als ik weer bij SURFdiensten mag komen neem ik hem zeker mee.

  @ Sybilla,

  Ik moet zeggen dat de smiley dicht naast elkaar staan maar tussen de blozende en degene die jij hebt gekozen zit toch we wat ruimte *hihi*. Toen ik de post van Pierre las voelde ik me best wel aangesproken (hij heeft later nog iets geschreven over dat het niet persoonlijk was). De druk wordt groot als anderen om input vragen omdat zij er zelf niet bij waren. Waarom komen ze niet gewoon? Kunnen we daarna een leuke discussie online voeren!

  M.

 6. *hihi* – ik heb echt niet de verkeerde gekozen hoor! Probeer zelf maar eens: als je de blozende kiest, komt er een ‘eek’ plus ‘ops:’ erachter.

 7. @ Sybilla,

  😳

  bij mij komt er dit (moet even posten om te zien hoe het er uit ziet)

  M.

 8. Tja, ik kan er echt niks aan doen. Er komt wel netjes te staan wat er hoort te staan voor die smiley, maar hij maakt er na submit iets heel anders van …

 9. @ Sybilla,

  ik zal het onthouden en als ik een :eek:ops zie in jouw comments bedenken dat het een blozende smiley moet zijn *hihi*. Wel grappig dat dit alleen bij jou gebeurd, alsof ik het er om doe.

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com