En het winnende artikel is….

Niet zo heel lang geleden schreven Harald Warmelink en ik een artikel dat wij plaatsten op SURFspace. En eigenlijk maar met één reden, wij wilden de flip winnen die werd verloot onder de auteur van de nieuw geplaatste artikelen. Harald en ik hadden al langer het idee om een artikel te schrijven over Dark Ink om uit te leggen hoe het proces was verlopen en wat wij hadden geleerd. Dit artikel wilden wij aan een aantal tijdschriften aanbieden maar toen SURFspace in mijn blikveld kwam…. ja toen was snel besloten, zij kregen de primeur.

Die primeur kreeg ik niet. SURFspace zelf trouwens ook niet. Mij werd gevraagd om vooral niet te vertellen dat wij hadden gewonnen, ik moest het bijna een hele week voor mij houden. Vorige week vrijdag werd ik gebeld met het nieuws, maandag gingen Harald en ik naar Leiden om de flip in ontvangst te nemen en pas vandaag werd het nieuws bekend gemaakt via de nieuwsbrief van SURFspace. Helaas, helaas, helaas, tegen de andere genomineerden was niet verteld dat zij er nog niet over mochten communiceren en dus verscheen het bericht al op blogs en werd ik bij twitter gefeliciteerd.


Om mij toch aan de afspraak te houden meld ik pas vandaag dat Harald en ik hebben gewonnen en dat wij er enorm blij mee zijn. De flip is al volop in gebruik maar de filmpjes zijn te persoonlijk om te plaatsen. Uiteraard zal ik snel filmpjes maken die ik wel online kan zetten.

Over het gebruik van de flip ben ik super enthousiast, wat een gebruikersgemak! Ik kan mij zo goed voorstellen dat de camera gebruikt wordt op symposia, bij etentjes of gewoon op straat als je iets ziet gebeuren dat je wilt vastleggen. In ieder geval zal ik hem volgende week gebruiken voor de eerste Game-in Battle bij DOK. En belofte maakt schuld…. ik zal iedereen die op het UGame – ULearn symposium op 23 april Delft aandoet interviewen en filmen, tenminste als de deelnemers daar aan mee willen werken. Maar ik denk dat in ieder geval Essen2punt0 dat wel wil 🙂

7 thoughts on “En het winnende artikel is….”

 1. Dat noem ik nog eens beroepsethiek!
  Het lijkt wel op het (wachten met) plaatsen van berichten over de begroting voor de derde dinsdag in september!
  Maar hierbij dan officieel mijn felicitaties!
  Ben benieuwd naar de eerste filmpjes die wél door de (usb)beugel kunnen…

 2. Gefeliciteerd! Wat een leuke, leuke prijs is dat toch. 🙂 Ben helemaal enthousiast en blij voor je. (en jullie)

  Enne… kom maar op met je interview! 🙂

 3. Gefeliciteerd! Leuke prijs ook. Ik heb ook al eens zitten loeren naar die flip. Maar waarom is het zo lastig ze op je pc te krijgen. Geen goede aansluiting of software op dat ding?

 4. Hoi Liesbeth, van harte gefeliciteerd.

  Heb je ook een plaatje of een link van/naar de flip?

  groet

  Ronald

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com