Het zit erop

en het was fantastisch (naar mijn niet objectieve mening). Natuurlijk heb ik het over het congres Gaming & New Literacy dat op 4 & 5 maart in Delft plaatsvond. Ik zal binnenkort meer vertellen over de dag en de voorbereidingen en ook wat foto’s online zetten. Maar nu eerst iets dat wij zijn vergeten te vertellen tijdens de opening.

Op congressen is het tegenwoordig een must om een tag mee te geven zodat, als bloggers over het congres schrijven, je de berichten terug kan vinden. Ik vind UGUL08 een hele mooie tag voor UGame – ULearn. Dus schrijf je iets over het congres, plaats je foto’s, bewaar je links in bijvoorbeeld Delicious, geef de posts dan deze tag mee. Dan is het zeker dat ik je vind. Thanks!

5 thoughts on “Het zit erop”

 1. @Moqub,
  Het feit dat je een jaartal achter je tag zet wijst erop dat er volgend jaar een versie ugul09 komt. Daar hou ik je graag aan 😉

 2. @ Margreet,

  je weet het maar nooit natuurlijk. Mag ik jou dan ook weer verwelkomen als het zover is? 🙂

  @ Danielle,

  volgende x wellicht meer tijd om bij te kletsen of genoeg energie om mee te gaan eten!

  M.

 3. Ik heb je nauwelijks meer gezien/gesproken maar wil je toch even laten weten dat ik het een ontzettend goed georganiseerde dag vond. Mijn complimenten! Ik vond het ook zeer nuttig. Sinds het symposium kijk ik toch heel anders tegen het gaming gebeuren aan. Wat mij betreft vind ik het dan ook een succes.

 4. @ Monique,

  als je al dacht dat ik het rustiger zou krijgen na het congres, niets is minder waar 🙂

  Ik ben blij dat je een interessante dag hebt gehad. En nog bedankt voor alle hulp!

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com