Balen zo’n nieuwe telefoon

Elk jaar rond deze tijd loopt mijn abonnement af en mag ik een nieuwe telefoon uitkiezen. Elk jaar kies ik voor een jaarabonnement omdat ik snel uitgekeken raak op mijn nieuwe mobiel. Overdreven, ja. Heel erg zelfs, want die 1jaaroude telefoons blijven in de kast liggen of geef ik weg aan een vriendin. sony-ericsson-m600.jpg

Dit jaar koos ik ervoor om het anders te doen en was mijn oog gevallen op de Sony Ericsson M600i. Een alleskunner. Geen fotocamera, maar dat heb ik ook niet nodig. Wel synchronisatie met Isync van Mac. Opgetogen kwam ik thuis, mijn nieuwe telefoon in de aanslag. En ja…. toen probeerde ik te synchroniseren met mijn Ibook. Voel je hem al aankomen?

Niets dus. Geen synchronisatie mogelijk, niet via de kabel, niet via Bluetooth. Zoeken op internet maakte mij niet vrolijk. Blijkbaar is de verie Isync die momenteel voorhanden is niet geschikt voor deze nieuwe telefoon. Ik moet dus wachten tot Apple een nieuwe versie van Isync aan gaat bieden. Waarom verteld niemand mij dit? Waarom staat er niet op de website van SonyEricsson: kan met Isync synchroniseren, alleen nu nog niet.

Evengoed ben ik erg blij met mijn nieuwe telefoon (synchroniseren met de pc en outlook werkt namelijk wel heel goed). Er zitten hele mooie features op en hij ziet er ook heel cool uit. Oja en ik heb dit keer gekozen voor een tweejarig abonnement. Ben benieuwd of ik hier over een jaar nog net zo blij mee ben.

4 thoughts on “Balen zo’n nieuwe telefoon”

 1. Hey Muts,

  Op de website van Apple staat een uitgebreide lijst met telefoons die syncen met je macje – niet dat je daar nu nog wat aan hebt. En ach, beter een mac die niet synct dan een pc šŸ™‚ En Leopard komt snel uit, dus dan kan het zeker en vast!

  Wimster

 2. Hellow Bim,

  ja daar kom je nu mee. Alsof jij voordat je een nieuwe foon koopt hierop kijkt šŸ™‚
  Leopard, kan ik die dan gratis downloaden?

  Muts Moqub

 3. ha moqub, ik had jaren geleden een Sony Clie en die synchte ook al niet met m’n iBook, na eindeloos op het web te hebben gespeurd ben ik toen uiteindelijk gezwicht en heb 30 dollar ofzo neergeteld om de zogeheten ‘Missing Synch’ (markspace.com) aan te schaffen, dat werkte toen best goed… Maar het blijft balen dat die apparaten altijd alleen maar zijn gebouwd om met een windows pc in zee te gaan. Wanneer is dat nu eens afgelopen, dat extra geklooi? groetjes kattebelletje

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com