Earplugs

Earplugs

Earplugs,
originally uploaded by moqub.

Ze waren nodig en hebben geholpen. Ik was vandaag namelijk bij de open dag van de Koninklijke Luchtmacht in Volkel en de F16 knalden om mijn oren.

Het was voor mij een nieuwe ervaring. Ik had al wel eerder bij de Marine gekeken (10 jaar geleden zelfs gesolliciteerd) en bij de Havendagen in Rotterdam rondgelopen. Maar een hele dag vliegtuigen kijken was nieuw voor mij. En het was heel leuk.

Ik heb bijzondere mensen zien lopen, mannen met trapjes en hele grote camera’s, kinderen verkleed als piloot (helemaal trots op het pak met de pats) en oud gedienden.

De organisatie was super. Pendelbussen brachten ons van station Oss in een half uur naar Volkel. Op het terrein waren veel kraampjes en eetgelegenheden. En de oordoppen kregen wij gratis. Al met al een hele leuke dag dus (tot het begon te regenen maar toen wilden wij toch al naar huis).

Ik heb mij laten vertellen dat het niet zo spectaculair was als vorig jaar in Leewarden omdat de Engelsen en Amerikanen er niet waren. Hopen dat zij er volgend jaar wel zijn, ik wil ze wel eens zien.

(ik heb een aantal korte filmpjes op Blip gezet en aangevinkt dat zij ook op mijn blog mochten komen. Blijkbaar werkt het want ineens staan er al 3 extra posts hieronder – handig!)

3 thoughts on “Earplugs”

 1. Leuke filmpjes. Ik was er ook, maar ik vergeet steeds dat je met je digitale camera filmpjes kan opnemen. Is toch veel leuker dan alleen foto’s met zo’n F-16 die er steeds net niet op staat.

 2. @ Boekendingen,

  joh was jij er ook, hadden we kennis kunnen maken 🙂

  De filmpjes heb ik ook pas sinds kort ontdekt en ik vind het geweldig. Zet ze allemaal bij blip.tv zodat anderen er ook van kunnen genieten.

  Ja… die F16’s die gingen wel heel hard, als je dan niet zo’n toeter op je camera hebt mis je hem gegarandeerd.

  M.

 3. Damn…ik was er helaas niet bij dit jaar wegens overvolle agenda, volgend jaar beter…ben wel blij dat je ons “guy thing” ook leuk vond 😉

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com