Eindelijk is hij dan te koop

Na eindeloos wachten is het dan eindelijk zover. De pop uit de Sultana reclame Mr. Jummy is te koop (met wat sparen van actiezegels).

Ik heb zelfs vorig jaar Sultana een mail gestuurd met de vraag of de pop ooit op de markt zou komen. Ik vind hem gewoon ontzettend grappig. Sultana mailde mij terug dat ze die vraag veel kregen en dat ze daarom een Hyvespagina hadden aangemaakt voor de pop maar dat de pop zelf nog niet gemaakt zou worden. En dan nu dus wel. Geweldig! Toch? Nou nee. Ik eet geen Sultana, ik vind Sultana vies. Dus hoever ga ik… ga ik Sultana’s kopen omdat ik de pop zo ontzettend graag wil of koop ik Sultana’s om die vervolgens uit te delen of zijn er misschien mensen die wel Sultana’s eten maar de pop niet willen….

Vooralsnog geniet ik van de reclame en de Mr. Jummy foto’s op Flickr. En ik lees op de Sultana website dat als ik mijn Hyvesfoto vervang door een foto van mijzelf samen met Mr. Jummy ik zelfs kans maak op een hele grote Mr. Jummy. Misschien moet ik dat dan maar doen, want dan kan het zomaar gebeuren dat ik binnenkort met een 150cm grote Mr. Jummy op de bank zit. Maar een wallpaper of ringtone downloaden kan natuurlijk ook.

One thought on “Eindelijk is hij dan te koop”

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com