Mannenbrandstof – deel II

Op 18 oktober vorig jaar schreef ik over Snickers en de nieuwe reclamecampagne die Mannenbrandstof heet. Omdat ik toen wel een PSP wilde winnen heb ik mij aangemeld en sindsdien krijg ik regelmatig mail. Meestal besteed ik hier weinig aandacht aan en belandt de mail direct in de trash. Dit keer scrolde ik naar beneden … en tot mijn grote verbazing stond daar deze tekst:

Klik hier als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, je een vrouw bent en/of liever niks te maken hebt met feestgedruis, vrouwen, muziek, sport en spektakel, games, flauwekul en ronkende motoren.

JE EEN VROUW BENT……

Want stel je voor dat vrouwen iets te maken wil hebben met feestgedruis, muziek, sport, etc. Nee mannen van mannenbrandstof (daar werken toch geen vrouwen?!?!?) vrouwen doen daar natuurlijk niet aan. Vrouwen zijn heel saai en duf en willen uiteraard niets te maken hebben met datgene dat jullie blijkbaar het allerleukste vinden in het leven. En laat in nu echt in de veronderstelling zijn dat vrouwen dol zijn op chocolade, maar blijkbaar niet op Snickers.

4 thoughts on “Mannenbrandstof – deel II”

  1. Irritant inderdaad. Ik voel me nu niet meer zo aangesproken door Snickers, terwijl ik die erg lekker vind. Kennelijk willen ze niet meer dat vrouwen Snickers kopen. Die moeten zeker met een gelukzalig gezicht met een groepje vriendinnen een Dove-chocolaatje naar binnen werken. Bah.

  2. Zo.
    En inderdaad, Kattebelletje, die Dove van ze smaakt net zo sexistisch.
    Learned on Women heeft nog veel werk te doen bij Mars Inc.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com