PSP winnen?

Voor hen die niet weten wat een PSP is, dit is een PlayStation Portable. Leuk om te winnen en ik wil hier wel wat voor doen.

Wat moet je doen dan? Je moet een snicker eten en de code aan de binnenkant van de wikkel invullen op een website.

Zover gaat het goed. Maar dan. De url van de website…. www.MANNENbrandstof.nl!!

picture-2.png

Nee, ik verzin dit niet zelf! Echt niet. Maar ik weet gewoon zeker dat het bureau dat dit bedacht heeft alleen maar uit mannen bestaat. Alsof vrouwen geen snickers eten.

En ja, ik heb de code ingevoerd en als ik win… dan zeg ik gewoon dat ik Leo heet ofzo 🙂

Nu heb ik in twee dagen al 2x over mannen/vrouwen dingen geschreven en ik denk dat er veel meer van dit soort dingen zijn die je dagelijks tegenkomt. Nu gaat mijn blog daar niet over maar ik kan het niet laten om er een topic van te maken. Dus kom je dingen tegen die echt niet kunnen en waar vrouwen (of juist niet) een rol spelen, mail mij dan, tip mij, dan schrijf ik er over.

7 thoughts on “PSP winnen?”

 1. Zag de Snickers met mannen-url ook liggen bij de kassa in de supermarkt, moest ook even nadenken over waarom een snicker nu een mannen-snack zou moeten zijn, en ik kon niets zinnigs bedenken.

  Toen ben ik toch maar even de andere snacks gaan analyseren, als je de snickers-lijn doortrekt dan zou je vrouwenbrandstof.nl kunnen koppelen aan iets als kittekat of bounty. Toevallig twee van mijn favoriete snacks…

 2. @ Danielle & Gerard,

  ik denk dat het is zoals Gerard zegt dat ze een onderscheid maken tussen vrouwensnacks en mannensnacks. Kittekat en bounty, maar ook Dove chocolade en Bros zullen vast als vrouwensnacks gezien worden. Nu vind ik alle chocolade lekker dus hoe noem je dat dan, vooriedereensnack.nl?

  M.

 3. Hoi Moqub,
  Je kan je irritatie natuurlijk ook altijd kwijt bij ZORRA, zie http://www.zorra.be of in SL (Gender Square).Dat is tenminste wat ik altijd probeer te doen. Zorra is een organisatie die vlak na mijn studie ontstond uit de richting Vrouwenstudies aan de UA. Men verzamelt er informatie over rolbevestigende man/vrouwpatronen in reclame.
  Ik ergerde me laatst ontzettend aan een reclame over een ziekteverzekering waarbij het al dan niet hangen van de borsten van het afgebeelde model een bewijs was van … wat?!? Nu alleen nog uitvissen waar ik het alweer zag, in Nederland of België en hup, ik meld het op het genderforum 😉 Groet, Zorra-Saskia

 4. Shit, had ik net een Snickers zonder code Рniet dat ik een psp wil, maar die had ik dan weer kunnen doorverkopen! Die site (link vanaf jouw blog werkt niet) is overigens wel heel clich̩ met stoeipoezen en auto-items.

 5. @ Saskia,

  dank je wel voor de tip. Mij kun je nu ook op het forum vinden.

  @ Henk,

  link is aangepast. En zoals je zegt een echte mannensite 🙂

  M.

 6. WIJ ZIJN HET TOTAAL EENS MET DIT ARTIKEL
  WAAROM ZOUDEN ZE HET MANNENBRANDSTOF MOETEN NOEMEN
  ER ZIJN OOK VROUWEN DIE HET ETEN ZOALS WIJ!
  WIJ GAAN ER GEWOON VOOR ZORGEN DAT WIJ DIE PSP WINNEN!
  LEKKAA

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com