SMS naar ….

Vanavond stuurde ik een sms naar 4411 en in ruil hiervoor krijg ik een proefnummer van het tijdschrift Bright. Dit alles kost mij 1,50 euro en sms-kosten. Goedkoop genoeg dus om een keer uit te proberen.

TNT post boort met deze smsdienst een nieuwe markt aan. Onder de titel Send me now is het mogelijk om onderweg, bijvoorbeeld bij het zien van een reclame van een nieuw product, een sms te sturen om een proef/monster/testding aan te vragen. Eenmalig, goedkoop en relaxed. Geen lastige verkoper die je in de stad aanspreekt en je van alles aan wil smeren als je denkt dat je een gratis krant krijgt, geen telefoontjes onder het eten, maar gewoon een reclame in bijvoorbeeld de krant en aan jou de keus om te reageren of niet.

Met dank aan: Customer Media

Op de website van Sanoma lees ik het volgende:

Hiermee speelt de dienst in op de trend dat de consument aan de knoppen zit en zelf bepaalt wat hij wel of niet wil ontvangen. Volgens TNT voldoet het aan de impulswensen ik zie het, ik wil het, ik regel het. Nu meteen!�

Send Me Now verhoogt impact en resultaat van een reclamecampagne, zo is de verwachting. De service kan worden ingezet bij printcampagnes, maar ook voor RTV en outdoor is het goed bruikbaar. Naast een onderscheidend contactmoment levert Send Me Now de adverteerder waardevolle response-informatie en doelgroepgegevens op. En, niet onbelangrijk: er kan heel gericht getarget worden bij het aanbieden van de samples.

Blijkbaar is de dienst al wat ouder dan ik dacht en uitgetest met Libelle en Viva in april van dit jaar.

Op de website van TNT staat ook iets te lezen over de dienst, maar het is bijna alsof zij het nog niet breed willen communiceren. Of ben ik te snel met mijn oordeel en moest ik de link eronder in de zoekresultaten hebben, ja dus, hier meer info van TNT zelf over de dienst.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com