tuurlijk kom je ook naar TEDxDelft!

Ik heb het nog niet van de daken geschreeuwd en eigenlijk past dat ook niet zo heel erg bij mij. Maar ik wil het wel graag vertellen en daar is het nu het moment wel voor. Ik ben projectleider van de 2015 editie van TEDxDelft. Was ik in 2012 speaker liaison en in 2013 onderdeel van het publiek, wilde ik nu wel weer graag meedoen in het team. Dus benaderde ik Rob Speekenbrink met het verzoek zijn maatje te worden en alle procesdingen op me te nemen. Inhoud, dat is dus niet mijn ding (maar wel het eten en de ontvangst en dat soort dingen). Ben uiteraard wel heel trots op het programma natuurlijk!

TEDx banner 2 30x30

Het thema van dit jaar is Let’s make things beta!

Ieder concept heeft ooit een bèta fase gehad, een moment waarop het nog niet af was. Dus laat de angst om te falen of om juist perfect te zijn los en breng je ideeën verder. Zelfs voltooide producten worden altijd weer verbeterd, kijk maar de jongens van Apple, legt organisator Rob Speekenbrink uit. Hij  is betrokken sinds het eerste uur blijft enthousiast: Het is ongelofelijk dat 1000 mensen op een dag zoveel energie kunnen geven. TEDxDelft is een zinderend evenement dat mijn leven op een positieve manier heeft beïnvloed. Ik weet zeker dat iedereen die naar een van de eerdere edities van TEDxDelft is geweest dat kan beamen.

Ook dit keer weer veel sprekers die in maximaal 18 minuten (maar vaker in minder tijd)hun idee met de wereld delen. Zoals Elisa Giaccardi.

Of Jojanneke van den Bosch (ik volg haar al heel lang op twitter en nu ga ik haar in het echt zien!).

Of wat denk je van Patrick Rensen. De titel van zijn talk is Losing weight the ‘cool way’. De talks zijn zo verschillend en de dag is echt een belevenis. Ik ben blij dat ik het in 2013, als onderdeel van het publiek, zelf mee mocht maken. Ik ben enorm enthousiast over het concept, de dag en alles er om heen. De fijne community, je bent als je naar TEDxDelft gaat, een onderdeel van een hele leuke/fijne/enthousiaste groep mensen die anders naar de wereld willen kijken. Wil je al een beetje ondergedompeld worden, volg dan Facebook of Twitter. Wil je de dag niet missen, koop dan een kaartje. Kosten…. 49 euro (voor de hele dag, inclusief eten en drinken! het is toch geen geld).

En als je nog meer van mij wil weten en waarom ik TEDxDelft tot een succes wil maken dan is dit artikel leuk om te lezen.

Iedereen die aan TEDxDelft meehelpt doet dat vrijwillig. Ik word hierin ondersteunt door de TU Delft Library en dat is natuurlijk geweldig. Een enorme pluim dus voor het management dat mij deze kans geeft.

 

 

 

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com