Wel of niet meedoen?

Als twee mensen je vragen of je 5 dingen wilt vertellen die de lezer nog niet van je weet… doe je dan mee of niet? Smetty was eerst (via de mail & blog), Elke volgde een paar dagen later. Eigenlijk wil ik niet meedoen (net als enkele anderen waar ik op verschillende blogs over lees) maar het houdt de gemoederen bezig en mensen zijn nieuwsgierig (ik ook!). Dus hier komen ze:

 1. ik heb een zwak voor boerenkool met worst en erwtensoep. Dus wil je mij midden in de nacht wakker maken neem dit dan voor mij mee.
 2. ik spaar verschillende dingen. Meest belangrijke (naast designer toys) zijn engeltjes (zelfs een engeltatoo) en Hello Kitty. Maar ook opbergdoosjes ben ik dol op.
 3. ik vind koken leuk maar eet het liefste brood. Dus nu met nieuwe keuken hoop ik hier verandering in te brengen.
 4. ik ben kunsthistoricus, jawel, afgestudeerd en wel. Onderwerp: computerkunst in Nederland. En dat terwijl de decaan op de MAVO mij ooit vertelde dat ik de HAVO echt niet zou halen. Nou dus wel!
 5. mijn moeder had vroeger een wol/handwerkwinkel. En dat is nog steeds een van mijn dromen, mijn eigen winkeltje…….

Danielle geeft het stokje aan niemand door en eigenlijk vind ik dat wel een goed idee. Dus ik doe mee, maar niet helemaal. Hoop niet dat Smetty en Elke nu teleurgesteld zijn….

7 thoughts on “Wel of niet meedoen?”

 1. Soms stoppen spelletjes gewoon omdat de spelers geen zin hebben. Toch een leuk doorkijkje dat je geeft.

 2. Teleurgesteld? Integendeel.
  Ik vind nou juist dat stoppen-tegen-de-stroom-in een kunst is.
  Mooi gedaan.

 3. @ kattebelletje,

  dank je wel voor de tip. Ziet er zo eenvoudig uit dat het zelfs mij moet lukken om te maken 😉

  M.

 4. We onthouden:

  Ik ga naar Rotterdam, bel midden in de nacht bij je aan en breng mee: (Vlaamse) boerenkool met worst, erwtensoep en brood. Dit alles verpakt in een mooie opbergdoos van Hello Kitty. En omdat het nieuwjaar was, doen we er nog een rode wollen strik rond. 😉

  Gelukkig nieuwjaar en veel succes met de nieuw job.

 5. @ Smetty,

  weet dat mijn deur altijd voor je open staan, ook zonder al die toeters en bellen ben je welkom om te crashen in bovenste kamer met 21 ramen.

  Ook voor jou de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!!

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com