Marketing en kunstbibliotheken : inhoud of verpakking?

Marketing en kunstbibliotheken : inhoud of verpakking?
Originally uploaded by moqub.

Vandaag mijn presentatie gehouden in Den Bosch (nog even niet de presentatie in deze post omdat de vormgeving van mijn blog dat niet aankan – wordt aan gewerkt).

Een leuke dag gehad. Veel nieuwe mensen ontmoet en een kans gehad om het Stedelijk Museum van Den Bosch te bekijken.

Foto’s op Flicks van deze dag.

5 thoughts on “Marketing en kunstbibliotheken : inhoud of verpakking?”

 1. Hoi M. Kijk je je Flickr link even na? Die geeft nu een foutmelding. Ben benieuwd naar je verslag. Leuk je nu in levende lijve te hebben ontmoet !
  Groet, Saskia

 2. @ Saskia,

  dank! Heb de link aangepast. Mijn verslag, daar ga ik even een nachtje over slapen 🙂

  Ook om jou ontmoet te hebben.

  Moqub

 3. Best Moqub, ik hoop dat het allemaal wat meegevallen is? Ik heb je slides bekeken op Slideshare en het zag er goed uit. Meer: ik heb je favorieten bekeken en de slides van Maarten Cannaerts gezien. Wel toevallig was ik de week voor jouw presentatie op een seminarie over web2.0 waar Maarten sprak (KULeuven). Zijn voordracht was uitgebreider en boeiender dan zijn slides 🙂
  Hij had onder meer boeiende voorbeelden hoe studenten ‘collaborative’ werkjes moesten produceren via blogs en wikis. Very very ‘social’ 🙂
  En hoe er op deze wijze eigenlijk ook anders geëvalueerd moet worden door docenten (studenten sturen en evalueren elkaar ook overigens zelf). Echt, ik denk dat je met veel web2.0 toepassingen veel leuke dingen kan opzetten in bibliotheken, organisaties en in het onderwijs.

 4. @ Jensjeppe,

  ik weet zeker dat je met social software hele leuke dingen kunt doen in het onderwijs en museumland. Hoop alleen dat er musea zijn die dit aandurven.

  En de presentatie geven, viel reuze mee!

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com