Wie gaat er mee? – het vervolg deel II

Het eerste verzoek aan de OBA om langs te komen met de bibliobloggers is van 9 juli. Na veel moeite kreeg ik iemand te pakken die mij vertelde dat wij in november terecht konden, als ik dan weer even zou bellen. Nu heb maandag mijn telefoon weer gepakt en krijg ik te horen dat ik een mail moet sturen. Die mail is direct de deur uit gegaan en vandaag een antwoord…… en jeetje hier zakt mijn broek werkelijk van af.

Het is namelijk niet mogelijk om aan mijn verzoek (een rondleiding voor bibliobloggers met een kijkje achter de schermen) te voldoen. Het is zo druk dat de agenda is volgeboekt tot januari 2008. Ik kan dus nu een verzoek indienen (formulier invullen) en dan bestaat de kans dat mijn verzoek wordt gehonoreerd voor februari volgend jaar!!

Ik ben een beetje klaar met de OBA. Als iemand anders het wil proberen graag, maar bij deze mensen kom ik er niet doorheen. Het feit dat wij met meer dan 10 mensen, allemaal zeer geinteresseerden en werkzaam in het vak, langs willen komen maakt geen indruk. Dat wij daarna ook nog schrijven over dit bezoek blijkbaar ook niet. Dus wat mij betreft is het – laat maar!! Ik heb niet zoveel zin meer in de OBA.

6 thoughts on “Wie gaat er mee? – het vervolg deel II”

 1. Ben er nu al een paar keer geweest ondertussen. Jammer dat het zo moet gaan bij de OBA!

 2. Tjee, ik ben er met het Overleg Kunsthistorische Bibliotheken Nederland (www.OKBN.nl) geweest, met persoonlijk praatje door de directeur. Het was een flitsbezoek van nog geen uur. Waarom het voor bibliobloggers zo moeilijk gemaakt wordt om op bezoek te komen, geen idee….

 3. Hoi Liesbeth,

  Ik ben er even geleden geweest en vond het wel mooi maar niet zo bijzonder verder.
  Wat mij betreft blijft je voorstel staan maar bezoeken we een spannende bibliotheek. De OBA is groot, heeft een mooi uitzicht en heeft zonder meer een aantal mooie dingen maar spannend is het niet, vond ik persoonlijk.

  Groetjes

  Edwin

 4. @ Edwin,

  wat een goed idee. Wie weet een spannende bibliotheek waar wij naartoe kunnen gaan? Ik kan een bezoek aan Delft regelen, maar daar is volgens mij iedereen al geweest 🙂 Dussss suggesties, iemand? Als we een spannende bieb vinden wil ik het wel regelen (dat doe ik nu eenmaal graag, haha) Of een spannende rondleiding in een niet zo spannende bieb vind ik ook leuk, gewoon als bloggersuitje.

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com