IE versus FF

Ik ben zo gewend aan Firefox dat ik weinig websites nog bekijk in Internet Explorer. Maar afgelopen week kreeg ik een bericht van iemand via mijn contactformulier en diegene zei dat er geen zoekveld op mijn weblog te vinden is. Nu is dat zoekveld nogal prominent aanwezig op mijn weblog en dus begreep ik er niets van.

Vandaag toch maar eens gekeken hoe mijn weblog er uit ziet in IE:

websiteie.gif

En het valt direct op. Rechtsbovenin de sidebalk staan drie kruisjes. En een van die kruisjes is het zoekveld. In FF ziet mijn weblog er namelijk zo uit:

websiteff.gif

En dan zie je de drie tabbladen wel heel mooi vormgegeven. Ik heb geen idee hoe dit op te lossen. Ik weet dat er ergens in de code van de template iets niet goed staat. Maar wat dan? Ik moet hier hulp voor inschakelen en dat ga ik ook doen. Tot die tijd heb ik maar een advies, wil je zoeken op mijn weblog, gebruik dan FF.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com