Nieuwe vormgeving

Na wat te hebben rondgesnuffeld ben ik terecht gekomen op een site met een widget-based-theme voor WordPress. En ow wat ziet dat er mooi en handig uit. Ik heb even geduld moeten hebben maar vanavond was het dan zover. Ik kon het theme uploaden. Ik ben nog wat aan het uitproberen aan de rechterkant, dus vergeef mij als het er de ene dag anders uitziet dan de andere.

De widgets worden gebruikt aan de rechterkant zodat ik door middel van drag and drop nieuwe blokjes kan toevoegen die ik kan configureren. Ik hoef dus niet langer in de php-files te knoeien. Erg handig! En er zijn genoeg widgets te vinden om mij een avond zoet te houden.

Nu nog even op zoek naar een mooie foto voor de bovenkant. En uitzoeken waarom de ene flickr foto wel wordt getoond en de andere niet….

Ik heb geen IE op mijn Mac dus weet ik niet hoe het er daar uitziet. Laat het mij even weten als het dramatisch is.

8 thoughts on “Nieuwe vormgeving”

 1. Nog even de tabbladen wat beter uit laten komen…..Maar de wat wijdere pagina is sowieso een verbetering.

 2. In IE 6 ziet hij er hier hetzelfde uit als in Firefox 2
  De afstand tussen de kop met ‘X Response to “Nieuwe Vormging”‘ zou overigens best wat kleiner mogen, is nu best groot zonder dat ik daar een reden voor kan zien.

 3. Ah, ik snap hem. Daartussen wordt heel netjes de eerste reactie geplaatst. Toch blijft er dan ook nog redelijk ruim witruimte over.

 4. @ Pierre,

  ik zie het! Nu alleen nog iets aan doen. Morgen maar, eerst lekker gaan slapen.

  @ WoW!ter,

  ik wist dat ik jou blij zou maken met een breder leesveld 🙂
  Die tabs daar kijk ik ook nog even naar. Morgen dus, of overmorgen.

  M.

 5. En ook in Camino (waar ik overigens erg over te spreken ben) ziet het er erg strak uit! Minder scrollen is altijd beter!

 6. @ Danielle en –jd,

  dank je wel voor het proberen. –jd Camino… wat is dat nu weer? Een mac-ding?

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com