Help!?!

Als ik nu Twitter gebruikte had ik mijn vraag gewoon via Twitter de wereld ingeschoten. Maar helaas, ik moet het met mijn weblog doen. Maar volgens mij werkt dat ook prima. Dus hier mijn vraag: wie weet er een website waar muziek op staat die ik vrij en voor niets mag gebruiken (dus geen copyright en dergelijke, geen restricties, etc.). Ik heb al gekeken bij podcastmuziek maar die mag je dan weer alleen voor podcasts gebruiken en de muziek die ik nodig heb is om onder onze game-demo te plaatsen. Lieve lezers mijn hoop is op u gevestigd. Antwoorden mogen in de mail of in de comments. Thanks!

10 thoughts on “Help!?!”

  1. @ allemaal,

    jullie zijn allemaal geweldig!! Zie je wel bloggen werkt bijna net zo snel als Twitter 🙂

    M.

  2. Blader nog eens terug door wat oude Edukast afleveringen. Pierre gebruikte altijd podsafe muziek én noemde altijd keurig de bron erbij, vaak met link in de shownotes!

  3. Hè gatsie, wat raar eigenlijk om in de verleden tijd te praten. Dat slaat natuurlijk niet op Pierre, maar op de Edukast!

  4. This is what i found and was suprised about it…

    “Free music is music that, like free software, can freely be copied distributed and modified for any purpose. Thus free music is either in the public domain or licensed under a free license. It does not mean that there should be no fee involved. The word free refers to freedom (as in free software), not to price.”

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com