FotoViewr – Flickr foto’s kijken maar dan op een andere manier

In drie eenvoudige stappen foto’s van Flickr bekijken kan met FotoViewr.

Kies het format waarin je de foto’s wilt laten zien.

Voer je gebruikersnaam in. Maak een keuze of je foto’s wilt gebruiken uit een bepaalde set en met een bepaalde tag. En klaar! Je krijgt de code om de presentatie op je weblog te presenteren of aan iemand te mailen. Uiteraard laat PhotoViewr alleen de foto’s zien die bij Flickr op public staan. In de presentatie op mijn blog zie je onderin twee knoppen, een om naar fullscreen te gaan en een (wereldbol) om de foto op Flickr te bekijken. Slim gevonden!!

Nu lijkt FotoViewr misschien veel op Piclens maar soms wil je wel eens kunnen kiezen.

Met dank aan: Read/Write Web

2 thoughts on “FotoViewr – Flickr foto’s kijken maar dan op een andere manier”

  1. Hi Elke,

    Kende je deze al: http://www.piclens.com/. Je zet hem als add-on in je browser en telkens wanneer je (bijvoorbeeld in Google) een serie plaatjes ziet, krijg je op ieder plaatje een blauw pijltje. Als je daarop klikt spring je naar Piclens. Ik vind het een erg mooie en aparte manier om foto’s te bekijken. Op mijn blog heb ik overigens een 14 plekken en manieren gezet waarmee je naar foto’s en afbeeldingen kunt zoeken. (http://e-onderwijs.blogspot.com/2008/04/fotos-zoeken.html)

  2. @ Frank,

    Elke is toch echt iemand anders 🙂

    Maar Piclens noemde ik toch in de laatste zin. Vind ik ook mooi, maar soms wil een mens kunnen kiezen. Dank je wel voor de link naar de post. Zaten weer interessante linkjes tussen.

    M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com