Delicious zuigt

Tenminste dat vind ik op dit moment (normaal gesproken niet maar nu even wel). Ben ik afgelopen weken hard bezig geweest om alle links die ik in de presentatie van aanstaande donderdag gebruik netjes in Delicious te zetten met een speciale tag…

staan er inmiddels 53 volgens de lijst. Maar als ik dan op de tag klik krijg ik dit

en daar word ik dan niet echt heel erg blij van. Zeker omdat ik zeker weet dat ik de tag ook echt gebruikt heb, kijk maar

Nu hoop ik natuurlijk dat het een foutje is bij Delicious en dat het weer opgelost wordt, anders moet ik toch van de week nog aan de slag om alle 53 bewaarde links te hertaggen (en daar heb ik eigenlijk niet zo heel veel zin in!)

Update 14.43 uur: na een aantal zinvolle suggesties komt Willem met de oplossing. Zet de showing items per page op 100 en alles werkt weer. Hoe kom je er op?!?!?!

9 thoughts on “Delicious zuigt”

 1. Dat is vreemd, zojuist zag ik bij de tag (indien gebruikt door jou) inderdaad ook geen links, wél als ik iedereen zijn links voor die tag keek.
  Maar nu zie ik gewoon alle 53 tags bij die link. Lijkt er op dat het probleem opgelost is?

 2. @ Pierre,

  vreemd hoor, als ik op de tag klik zie ik nog steeds helemaal niets en ook sommige andere tags met data doen het niet meer… 🙁

  Ik heb even gezocht op de tag en dan vind ik ze wel… Misschien moet ik dat voor de andere tags die het niet meer doen ook wel doen 😉

  M.

 3. Je kunt tags trouwens in één keer vervangen. Hoef je niet bij elke bookmark te doen. Voor het geval dat het nog nodig is.

 4. @ Wilfred,

  Thanks. Dat heb ik al een keer eerder gedaan, alleen hoe doe ik dat als er volgens Delicious geen urls aan een tag verbonden zijn (ervan uitgaande dat de tag het probleem geeft). Ik kan het wel gewoon proberen en dat ga ik ook doen.

  Update 11:59 bij het vervangen van de tag kreeg ik de melding dat er iets vreselijks mis was met de code. Toen ik in de lijst keek naar de nieuwe tag (2008-05-22-lezen20) zag ik wel dat er wel urls aan verbonden zijn maar klikken op de tag geeft nog steeds een lege pagina.

  Overigens heb foto’s van DIMU eindelijk op Flickr staan. En ja jij staat er ook op 🙂 http://www.flickr.com/photos/moqub/sets/72157605100434518/

 5. Hah, het mocht eens hardop gezegd worden.
  En die integratie met Diigo is ook prut.
  Na Furl en Delicious zweer ik dus deze week bij Diigo.
  Kennelijk ben ik met mijn bookmarks
  bijna net zo trouw als met shampoo.

 6. Ik zag ze ook niet bij jou, klikte vervolgens op de optie 100 items per page en kreeg ze toen keurig allemaal in beeld!

 7. @ Elke en Willem,

  hihi blijkbaar heeft Willem de oplossing gevonden. Maar ik zal Diigo ook eens uitproberen. Thanks Willem, het slaat natuurlijk nergens op want het zijn helemaal geen 100 url’s maar het werkt wel. Hoe kom je er op om zoiets te verzinnen?

  M.

 8. Ah, ja nu is het reproduceerbaar. Daar had ik waarschijnlijk op geklikt. Overigens krijg ik ze zowel bij 50 als bij 100 te zien, niet bij 10 of 25 items per pagina.

 9. @ Pierre,

  raar maar waar. Snap er nog steeds niets van maar ben allang blij dat ik ze weer tevoorschijn krijg 🙂

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com