PICNIC 2008

Nog even en dan is het zover. Misste ik het vorig jaar door een symposium in Utah waar ik heen mocht, dit jaar wijkt niets, ik ga naar PICNIC! Alleen welke dag, dat is nog de grote vraag. Het programma is te interessant en ik kan niet zo goed kiezen. Maar 1 dag ga ik, dat is zeker.

Afgelopen vrijdag heb ik toch maar even mijn profiel aangepast en kreeg ik nog dezelfde dag het verzoek van Simone Brummelhuis om te connecten. Ik ken Simone niet maar was wel nieuwsgierig. In haar profiel staat dat zij oprichter is van TheNextWomen.com en eigenaar van iens.nl. Maar zij schrijft ook voor DutchCowGirls. Drie sites die ik regelmatig lees en/of bezoek. Tijdens PICNIC is er een TheNextWomen Breakfast sessie en een Brainstorm Camp. De laatste is toegankelijk voor maximaal 30 vrouwen dus die ga ik niet bezoeken, ik heb geen eigen bedrijf dus wil ik geen plaats innemen van iemand die dat wel heeft. Het ontbijt lijkt mij leuk als ik op donderdag naar PICNIC ga. Het is mij alleen niet duidelijk, moet ik hier nu wel of niet een extra kaartje voor kopen?

Het bijzondere aan het netwerk rondom PICNIC is dat je heel snel met andere bezoekers in contact komt. Mensen die je nog niet kent en die je misschien wel ontmoet in Amsterdam. Zou Simone mij aangeklikt hebben omdat ik een vrouw ben? In ieder geval ben ik vereerd met de connectie en als ik haar zie zal ik dat zeggen ook.

En dan nu nog maar even het programma doorkijken en kiezen. Ga ik woensdag of toch donderdag?

4 thoughts on “PICNIC 2008”

 1. Leuk dat je ook gaat! Ik zag je al opduiken op het netwerk.

  Als je moet kiezen zou ik voor de donderdag gaan. Dat vind ik tot op heden de mooiste dag. De eerste dag zijn er veel mensen nog niet en de vrijdag gaan er alweer veel weg. De donderdag is de meest actieve en gezellige heb ik de indruk. In ieder geval wel mijn favoriet.

  De woensdag is doorgaans vrij tammetjes, omdat er ook veel besloten feestjes zijn dan.

  @

 2. @ Edwin,

  oke dus donderdag is echt de beste dag. Ik zie dat Clay Shirky ook op donderdag spreekt en die wil ik echt wel heel graag zien. Dank voor de tip, donderdag wordt het dus. Ga jij ook op donderdag, dan zie ik je daar!

  @ Willem,

  Goh wat naar…. jij gaat tenminste weer naar Logan en een rondje touren. Zal je volgen want ben erg benieuwd wat je allemaal mee gaat maken.

  M.

 3. Je bent zeer welkom op het ontbijt. Als je een kaart voor donderdag hebt, kan je er zo heen, verder ben je natuurlijk welkom op de brainstorm, er komen 3 vrouwen die hun concept/startup presenteren en die willen graag een ervaren publiek dat kan helpen met het plan verder te helpen.

  gr. Simone

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com